It's Easy..

                        
Ett enkelt sätt att skämma bort ditt hår ät att massera det i hårbotten 2-3 minuter varje dag. Det ökar blodcirkulationen i hår botten och det gör att håret växer lite snabbare. Du kan också fråga en kompis om ni kan massera varandras hårbotten så blir det roligare.

Orofloido

Hejsan idag var jag sjuk så jag har inte gjort så mycket men jag har tagit hand om mitt hår lite iaf. Först tvättade jag håret med ett Keraste shampo och balsam, som är ett riktigt bra märke för håret. Jag håller på att spara ut mitt hår så då tar jag alltid en olja i håret efter jag har duschat. Den oljan jag anväder heter Orofloido och är riktigt bra. Den gör så att håret känns silkes lent och ger håret en fin lyster. Jag rekomenderar att ni köper den, ni hittar den hos eran frisör.
 

tips till ditt hår.

Här är ett tips till er som inte vill lägga så mycket pengar på hårinpackningar. Då kan ni köpa ( Loreal paris Elvital total repair 5) den kostar bara 75 kr på Kicks men man kan säkert hitta den lite billigare någon annan stans.

10 tips till ett långt hår.

 
 
 
  1. Borsta aldrig håret när det är blött. håret är då extra känsligt och kan lätt gå av. Om du måste ta då och kamma igenom det med en bredtandad kam.
  2. Var försiktig med håret och behandla det som en ömtålig ros. 
  3. Det största felet många gör när dom vill spara ut håret är att använde platttång,locktång eller hårfön. Allt det sliter otroligt mycket på håret. Använd ett bra värmeskydd i fall du använder tex fönen.
  4. Massera hårbotten varje dag så ökar du blodcirkulationen och på så sett mår håret bättre.
  5. klipp inte mer av ditt hår en vad det växer i månaden. Om du klipper 3-4 cm i månaden och håret växer bara 1-2 cm i månaden, så får du aldrig längre hår.
  6. Ta hår olja i topparna hälst varje dag så slits dom mycket mindre. Hår olja är rena godiset för håret.
  7. använd hälst en inpackning så mycket du kan. ha den i en kvart och skölj sedan av med ljummet vatten.
  8. Att ha uppsatt hår förmycket tycker ditt hår inte om. Varjera så mår det som bäst. 
  9. Ät mycket biotin och protiner som ägg och avokado.
  10. tvätta inte håret för ofta. shampo gör håret tort så tvätta håret högst 3 gånger i veckan.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.